ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ομάδα της εταιρείας πουκάμισων

Σκηνοθέτης - Donna Middleton

Ιδρυτής και σκηνοθέτης - Donna Middleton

Η Donna Middleton έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας. Με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία, η Donna σπούδασε για το πτυχίο της στο University of the Arts του Λονδίνου και στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης. Έχει εργαστεί για παγκόσμιες μάρκες όπως η Karen Walker, η Amanda Wakely, η TSE και η Whistles, πριν φύγει για να δημιουργήσει την The Shirt Company.
Με έδρα το Ανατολικό Λονδίνο, η Donna φέρνει τώρα την πλούσια εμπειρία της στη διοίκηση της επιχείρησης και στο σχεδιασμό των όμορφων και καινοτόμων συλλογών για τις οποίες έχει γίνει γνωστή η The Shirt Company.

Pr & marketing - bettina dargie

Pr & marketing - bettina dargie

Η Bettina είναι μια τριπλή απειλή για το μάρκετινγκ μόδας με την εμπειρία της ως brand manager, fashion stylist και manager social media. Αποφοίτησε με πτυχίο στα Οικονομικά της Διοίκησης με ανηλίκιο στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Ateneo de Manila στις Φιλιππίνες και MSc στο International Fashion Marketing από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρυ.
Η Bettina απολαμβάνει τώρα να είναι το κορίτσι που θέλει το μάρκετινγκ στην The Shirt Company.

Copywriting & social media - karly rayner

Copywriting & social media - karly rayner

Ξεσπώντας από μια ακόρεστη περιέργεια, η Karly έχει πάθος να γράφει για τα πάντα, από τη μόδα μέχρι τον κινηματογράφο. Η Karly ολοκλήρωσε το πτυχίο της στο University of the Arts του Λονδίνου στις καλές τέχνες.
Έκτοτε, έχει τελειοποιήσει την τέχνη της στο γράψιμο για μια επιλογή από νεοσύστατες επιχειρήσεις του Βερολίνου και έχει δημιουργήσει δημιουργικά αντίγραφα για διάφορες μάρκες. Η Karly αυτή τη στιγμή σπουδάζει για να γίνει Art Psychotherapist στο North Art Therapy Program στο Σέφιλντ, ενώ κρατά την αγάπη της να γράφει έντονη στην The Shirt Company.

Οικονομικών - Darcy Solomon

Οικονομικών - Darcy Solomon

Η Darcy φροντίζει για όλα τα οικονομικά ζητήματα στην The Shirt Company. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο, είναι λογιστής με πτυχίο AAT με πιστοποιητικό Διευθυντικής Χρηματοοικονομικής στο London School of Economics. Ο Darcy έχει πάθος για όλα τα Quickbooks, τους τύπους και τα υπολογιστικά φύλλα, κρατά τους αριθμούς τσακισμένους!

Επικεφαλής ασφαλείας - Μόντυ

Επικεφαλής ασφαλείας - Μόντυ

Καθαρής φυλής Ocicat, ο Monty διαθέτει την πιο διακεκριμένη κληρονομιά από οποιαδήποτε ομάδα της The Shirt Company, για να μην αναφέρουμε την πιο αφράτη. Έχοντας εκπαιδευτεί στο Royal College of Hunting and Gathering, ο Monty δεν θα αφήσει τίποτα να παρεμποδίσει τις ευθύνες του στην The Shirt Company – εκτός ίσως από το κοτόπουλο.