Το τέλειο λευκό πουκάμισο

Το τέλειο λευκό πουκάμισο

Απλός. πολύπλευρος. ουσιώδης

Με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο και λανσαρισμένη το 2007, είμαστε μια ανεξάρτητη μάρκα πολυτελών πουκάμισων που ιδρύθηκε από γυναίκες, αφιερωμένη στην παραγωγή μοναδικών και αποκλειστικών γυναικείων πουκάμισων και μπλούζες.

Κάθε συλλογή εξερευνά την καθαρότητα του λευκού πουκάμισου εκτός από τις κλασικές υπερεποχιακές αποχρώσεις. Με έμφαση στη δημιουργία μοναδικών βασικών εξαρτημάτων γκαρνταρόμπας, η The Shirt Company προωθεί την απλότητα και τον μινιμαλισμό στο σχεδιασμό και τη ζωή.

Σχεδιασμένα στο στούντιο μας στο Λονδίνο και κατασκευασμένα από λεπτό ύφασμα για πουκάμισα σε εξειδικευμένα εργοστάσια πουκάμισων, τα πουκάμισα και οι μπλούζες μας ενσωματώνουν καινοτόμο σχέδιο με αβίαστο στυλ. Συνδυάζοντας τη μοντέρνα αισθητική με την κλασική θηλυκότητα, κάθε εποχιακή σειρά παρουσιάζει κομψές μπλούζες που τονίζονται με καρφίτσες, διακοσμητικά στοιχεία, βολάν και πιέτες.

Ξεπερνώντας τις εποχές και τις τάσεις, εστιάζοντας στο να αγοράζουμε λιγότερα και να αγοράζουμε καλύτερα, δημιουργούμε πουκάμισα που είναι φτιαγμένα για να διαρκούν και να αγαπιούνται.